27 Mart 2015 Cuma

 

    ARTIK ONLAR DA PARALEL.

PARALEL PARANOYASI SINIR TANIMIYOR.  

Cemil Barlas, Abdülkadir Selvi'nin "büyü bozuluyor" yazısını tepki gösterdi ve biraz daha ileri giderek Abdülkadir Selvi'yi "kripto yazar" ilan etti

 

 Bülent Arınç ve Tayyip Erdoğan arasında devam eden, gittikçe kızışan ve taraflaşmalara neden olan polemiğe Melih Gökçek de katıldı. Gökçek Arınç'a en sert tepkiyi göstererek "paralelci" ilan etti, istifaya çağırdı. 

 

Medyadaki ekiplerinin Yalçın Akdoğan'dan habersiz bir iş yapamayacağını belirten Ömer Turan, Akdoğan'ın Beşir Atalay ile Erdoğan'ın karşısında olup Ahmet Davutoğlu'nun yanında bulunduğunu yazdı.

 

 

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in bugün Bülent Arınç'ı 'paralel' ilan ederek Twitter'dan istifaya davet etmesinin ardından Bülent Arınç da Melih Gökçek'in 'paralel ci olduğunu ve  Gökçek'in oğlunu milletvekili yapabilmek için bu açıklamaları yaptığını söyledi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın, Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerinin ardından paralel ilan edilmesiyle başlayan furya devam ediyor. Şimdi de Hüseyin Çelik paralel ilan edildi. 
Yandaş Akşam gazetesinin Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı, AKP'li Hüseyin Çelik hakkında twitter hesabında ağır ifadeler kullandı. Pazarcı, "Karnının şiş olduğu belliydi. Uzun süredir kıvranıp duruyordu. Üç dönem yasaklısı Hüseyin Çelik, nihayet Cumhurbaşkanlığı'na saldırıya geçti. Bülent Arınç'ın da Hüseyin Çelik'in de Ak Parti içinde Paralel Yapı'ya en sıcak bakan isimler olduğunu bilmeyen yoktur sanırım." dedi. 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder